This campaign is currently in review, no payments will be processed.
Step -1 of 2
Donate
TICKET
Day 1 - 9:20am - 10:00am (40 mins) Seeka
Seeka Sings is a children’s musical act by Jessica "Seeka" Holtby. Seeka is a Canadian singer/songwr...
Read more
FREE
TICKET
Day 1 - 10:30am - 11:10am (40 mins) Jessika
Jessika von Innerebner - Illustrator Jessika is a self-taught artist and illustrator who is passiona...
Read more
FREE
TICKET
Day 1 - 12:30pm - 1:15pm (45 mins) Evan Johaneson
Evan Johaneson - Evan the Juggler Evan Johaneson is a nineteen-year-old street performer based in Ve...
Read more
FREE
TICKET
Day 1 - 1:35 pm - 2:15 pm (40 mins) Cale Atkinson
Cale Atkinson - Local Author/ Illustrator Monsters 101 Cale Atkinson is an author/illustrator/animat...
Read more
FREE
TICKET
Day 1 - 2:00pm - 3:00pm (60 mins) Canada Can Code
2:00 pm - 3:00 pm (60 mins) Canada Can Code - Game Making with Scratch: Escape Game All great games...
Read more
FREE
TICKET
Day 2 - 10:30am - 11:10am (40) Let's Talk Science
10:30 am - 11:10 am (40 mins) Live All Ages Show UBCO - Let's Talk Science - Marine Life Demonstrati...
Read more
FREE
TICKET
Day 2 - 12:30 pm - 1:15 pm (45 mins) Emily Averill
12:30 pm - 1:15 pm (45 mins) Emily Averill of @Emcologique Emily holds a BSc. in Health/Life Science...
Read more
FREE
TICKET
Day 2 - 1:35pm - 2:15pm (40) Four Food Chiefs
Cori is a Suknaquin-Syilx UBCO Interdisciplinary MFA Candidate artist, who works in performance, scu...
Read more
FREE
TICKET
Day 2 - 2:00pm - 3:00pm (60 mins) Canada Can Code
2:00 pm - 3:00 pm (60 mins) Canada Can Code - Art Making with Scratch: Spiral Maker Learners will u...
Read more
FREE
TICKET
Day 3 - 9:20am - 10:00am (40) You Are Collective
You Are Collective started as a way to create change and make a difference. Michael and Rebecca had ...
Read more
FREE
TICKET
Day 3 - 10:30 am - 11:10 am (40 mins) Kinshira
10:30 am - 11:10 am (40 mins) Live All Ages Show Kinshira Entertainment is a performing arts group s...
Read more
FREE
TICKET
Day 3 - 12:30 pm - 1:15 pm (45) Snazzy Cat Capers
12:30 pm - 1:15 pm (45 mins) Deanna Kent & Neil Hooson - Snazzy Cat Capers - Artists & Writers Read ...
Read more
FREE
TICKET
Day 3 - 1:35pm - 2:15pm (40 mins) The Oot n’ Oots
The Oot n’ Oots make entertaining kids music that draws on diverse influences like rock n’ roll and ...
Read more
FREE
TICKET
Day 3 - 2:00pm - 3:00pm (60 mins) Canada Can Code
2:00 pm - 3:00 pm (60 mins) Canada Can Code Animating with Scratch: One Wish A wizard appears out o...
Read more
FREE
TICKET
Day 3 - 5:30 pm - 6:15 pm (45 mins) Wrap Up Gala
Hosted by Courage For Youth with musical guests - Post-Modern Connection (PMC). PMC is a local Kelo...
Read more
FREE
TICKET
Fat Cat Day 1 Class Pass
This ticket will get your Classroom All Access for the Festival!
FREE
TICKET
Fat Cat Day 2 Class Pass
This ticket will get your Classroom All Access for the Festival!
FREE
TICKET
Fat Cat Day 3 Class Pass
This ticket will get your Classroom All Access for the Festival!
FREE
TICKET
Day 1 All Access Pass
This ticket gets you all access to the Virtual Festival on Day 1!
FREE
TICKET
Day 2 All Access Pass
This ticket gets you all access to the Virtual Festival on Day 2!
FREE
TICKET
Day 3 All Access Pass
This ticket gets you all access to the Virtual Festival on Day 3!
FREE
Cart
Your cart is currently empty